Om CrossCompetence

Våra ledord

Ta chansen och följ med på vår gemensamma resa!

Engagemang

Gemenskap

Samarbete

Flexibilitet

Strandbaden

Om oss

CrossCompetence är ett teknikkonsultföretag med kompetens inom flera olika områden och vårt mål är att alltid hitta de bästa lösningarna för såväl kund som medarbetare. Vi fokuserar på kvalitet framför kvantitet. Vårt kontor finner ni på expansiva Lindholmen.

Vi, Jessica och Helen som grundat och driver CrossCompetence har mer än 35 års samlad erfarenhet från produktutveckling, rekrytering samt konsult- och tjänstemannabranschen. Vi har över tid byggt upp ett stort kontaktnät. 

Vi brinner för att hitta bästa möjliga match.

Vår vision

Vi vill skapa ett företag med ett trevligt och inspirerande arbetsklimat där våra medarbetare trivs och vill stanna kvar. Vi arbetar långsiktigt och vill skapa kontinuitet. Vårt mål är att finnas där för våra medarbetare (konsulter), hjälpa och coacha så att de skall få möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential. Då vi är ett ägarlett företag så har vi korta och snabba beslutsvägar. Vi tror på det gemensamma och personliga ledarskapet, där alla har möjlighet att påverka.

vår vision
hjärtefrågor

Våra hjärtefrågor

Vi tror på att dela med sig och ge något tillbaka till omvärlden då detta ligger oss varmt om hjärtat. 

Vi har därför tagit beslut om att vi alltid låter en del av vår vinst gå till välgörande ändamål. 

Varje ny medarbetare som börjar hos oss får välja ett välgörenhetsprojekt som de brinner extra mycket för. Vi skänker sedan månadsvis en summa dit, så bara genom att bli anställd hos oss gör man skillnad.  

Ju fler vi blir desto mer kan vi GE!

Vill du veta mer?