Söker du en engagerad arbetsgivare? Hos oss är DU i Fokus!

Erbjudande

Vårt fokus är att du ska få den lösning som passar bäst för dig både vad gäller lönemodell, förmåner, utveckling, karriär och uppdrag. Vi fokuserar på att hitta de bästa lösningarna med utgångspunkt från dina individuella önskemål om karriär och kompetensutveckling.

Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka såväl företagets- som din personliga utveckling.

Uppdrag

För oss är det ytterst viktigt att du får ett uppdrag som du trivs med och som tar dig dit du vill i din utveckling. Därför tar vi oss tid och planerar tillsammans vad som är bäst för just dig. När du är i uppdrag så träffas vi kontinuerligt för att följa upp och stämma av så att det känns bra och motsvarar dina förväntningar.

Trivsel

Vårt mål är att du ska må bra och trivas hos oss. Gemenskap och påverkan är de största faktorerna till trivsel. Som en i vårt team så vill vi att du ska känna gemenskap. Vi har kontinuerligt medarbetarträffar och sociala aktiviteter, där du själv kan vara med och påverka. Balans mellan arbete och privatliv är ytterligare en stor faktor till trivsel som vi lägger vikt vid.  Vi tror på det gemensamma och personliga ledarskapet varför vi uppmuntrar delaktighet - Din åsikt är viktig för oss!

Tillsammans skapar vi vägen framåt!

Vill du veta mer kontakta oss!

info@crosscompetence.se