Om CrossCompetence

Om oss

Vi är ett teknikkonsult och rekryteringföretag med kompetens inom flera områden. Vi fokuserar på att alltid hitta de bästa lösningarna för såväl kund som medarbetare.

Vi som äger och driver CrossCompetence är två kvinnor med mer än 35 års samlad erfarenhet från produktutveckling, rekrytering samt konsult- och tjänstemannabranschen. Det tillsammans med vårt stora kontaktnät gör att vi kan skräddarsy flexibla lösningar.

Vår vision

Vi vill skapa ett företag med ett trevligt och inspirerande arbetsklimat där våra medarbetare trivs och vill stanna kvar. Vi arbetar långsiktigt och vill skapa kontinuitet.

Då vi är ett ägarlett företag så har vi korta och snabba beslutsvägar. Vi tror på det gemensamma och personliga ledarskapet.

Vi arbetar med att skapa alternativa karriärmöjligheter för våra medarbetare genom en modell där vi stödjer affärsutveckling inom företaget.

Hos oss kan du växa på alla plan!

Våra hjärtefrågor

Vi tror på att dela med sig och ge något tillbaka till omvärlden. Vi brinner för att hjälpa!

I vårt arbete låter vi en del av vinsten gå till välgörande ändamål där våra medarbetare är med och beslutar om vilka insatser vi skall satsa på och i vilken form vi genomför dem! 

Våra ledord och styrkor är

Engagemang, GemenskapSamarbete och Flexibilitet

Ta chansen och följ med på VÅR gemensamma resa!

Vill du veta mer kontakta oss!

info@crosscompetence.se